Als je een liefhebber bent van wijn en heerlijke gerechten wilt eten delen wij hier een aantal heerlijke wijnen die op de wijnkaart staan bij het restaurant 1714 in schiedam . Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke gerechten en uitgebreide wijnkaart. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende wijnen die je bij Restaurant 1714 kunt bestellen.

Sauvignon Blanc: Een heerlijke wijn die goed past bij visgerechten en salades. Deze wijn heeft een frisse smaak en een licht zuurtje. Bij Restaurant 1714 wordt deze wijn geserveerd als huiswijn.

Chardonnay: Een klassieke witte wijn die perfect past bij gevogelte en visgerechten. Bij Restaurant 1714 hebben ze een mooie selectie aan chardonnay wijnen uit Frankrijk en Nieuw Zeeland.

Pinot Noir: Een lichte rode wijn met een fruitige smaak die goed past bij gevogelte en visgerechten. Bij Restaurant 1714 hebben ze een mooie selectie aan pinot noir wijnen uit Californië en Frankrijk.

Merlot: Een robuuste rode wijn met een volle smaak die goed past bij rood vlees en wildgerechten. Bij Restaurant 1714 hebben ze een mooie selectie aan merlot wijnen uit Californië en Frankrijk.

Cabernet Sauvignon: Een volle rode wijn met een krachtige smaak die goed past bij rood vlees en wildgerechten. Bij Restaurant 1714 hebben ze een mooie selectie aan cabernet sauvignon wijnen uit Californië en Frankrijk.

Rosé: Een lichte wijn met een frisse smaak die goed past bij visgerechten en salades. Bij Restaurant 1714 hebben ze een mooie selectie aan rosé wijnen uit Frankrijk en Spanje.

Naast deze wijnen heeft Restaurant 1714 ook een aantal bijzondere wijnen op de kaart staan, zoals een Amarone uit Italië en een Malbec uit Argentinië. Deze wijnen zijn weliswaar wat prijziger, maar ze zijn het zeker waard als je een keer iets speciaals wilt proberen.

we hopen dat we jullie hiermee een goed beeld heb gegeven van de verschillende wijnen die je bij Restaurant 1714 kunt bestellen. Of je nu een liefhebber bent van witte, rode of rosé wijn, er is voor ieder wat wils. 

1714-schiedam.nl