Wij zijn een groepje studenten van de HBO opleiding marketing&communicatie, onze opdracht was een onderzoek houden naar de invloed dat SEO (search engine optimization ​​) op een persoon zijn koopkracht had. 

Hier konden we wel een enquête over maken maar wie in onze kring, buiten onze opleiding om zou weten wat SEO inhoud. Niet veel mensen nee. Daarom besloten we het om het anders als normaal aan te pakken en gingen we op zoek naar een bedrijf die SEO verleend. We hebben vier online marketing bureaus benaderd, en we kregen van 3 geen antwoord en het andere bedrijf had geen tijd. Dit was voor ons super jammer aangezien we de opdracht al helemaal in ons hoofd hadden. Toen kwamen we Online Infinity tegen, wij waren niet bekend met dit online media bureau maar we besloten hen te bellen. We kregen een enthousiaste meneer aan de telefoon die ons graag wilden helpen. We waren met stomheid geslagen, na de andere vier teleurstellingen. Dus natuurlijk hapte we toe. 

We organiseerde een zoom meeting en hij legde ons over de online marketing strategie SEO en wat dat voor invloed kon hebben op mensen hun koopkracht. Na een gezellig maar informatief gesprek vroegen wij ons af of hij misschien onze enquête door kon sturen naar een paar van zijn klanten en deelde hen ook de link op hun socials. We hebben hier super veel aan gehad en konden onze opdracht met een 8 afronden. Hier waren we super blij mee. 

Als degene die dit leest op zoek is naar een online marketing bureau kan ik jou verzekeren dat Online Infinity het beste met zijn klanten voor heeft en houd je er ook een fijne samenwerking aan over!

online-infinity.nl