OrganisatieOns ActiviteitenCommunicatieAgendaFavoriete LinksContactFotosWebmail Ibno Khaldoun

Stichting Ibnokhaldoun

Communicatie

Nieuwsbrief 
Maandelijks worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de activiteiten en de laatste nieuwtje van Ibno Khaldoun. Mensen kunnen zich gratis abonneren op de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief wordt de lezer op de hoogte gebracht van onder meer:
 
·         Relevant nieuws uit de maatschappij (economie, politiek, sport)
·         Het laatste nieuws uit de stichting
·         Tips over rechten, plichten en voorzieningen (in samenwerking met de betreffende organisaties)
·         Nieuws over activiteiten
 
Blogs
Periodiek zal iemand van de stichting of daarbuiten gevraagd worden om door middel van een blog op persoonlijk titel inhoudelijk bij te dragen aan actuele kwesties die binnen de stichting spelen. Mensen die geïnteresseerd zijn om zo een blog te schrijven kunnen ook op eigen initiatief contact op nemen met de redactie van de stichting.
 
Pers
Stichting Ibno Khaldoun heeft in de loop der jaren een goed beeld kunnen vormen van de algemene en specicifieke problematiek van haar achterban. Daardoor is de stichting een spreekbuis voor de pers. Er zijn een paar artikels gepubliceert in diverse kranten en ook op televisie en de radio heeft Ibno Khaldoun haar rol als spreekbuis kunnen vervullen. .
Ibno Khaldoun heeft zich op die manier een waardevolle, kundige en objectieve maar bevlogen spreekbuis van haar achterban getoond. Hierdoor heeft de doelgroep zich ook in de pers vertegenwoordigd geweten. Dit is een aspect dat bijdraagt aan het zelfrespect, en daarmee aan de emancipitatie, van de achterban. In Amsterdam en daarbuiten.
 
Verslagen & Belangrijke stukken
Ibno Khaldoun is een open en transparante organisatie en biedt ieder de mogelijkheid om online stukken in te zien zoals notulen en andere officiele stukken. Ibno Khaldoun vindt dat belangrijk omdat de activiteiten mogelijk worden gemaakt door subsidies. Gemeenschaps geld dus, waarvan Inbo Khaldoun graag wil verantwoorden hoe het is uitgegeven.
Ook zal van vele bealngrijke activiteiten en evenementen verslag worden gedaan zodat iedereen die dat wil kan lezen wat Ibno Khaldoun de afgelopen periode heeft gedaan en zullen jaarverslagen en planningen online in te zien zijn.
OrganisatieOns ActiviteitenCommunicatieAgendaFavoriete LinksContactFotosWebmail Ibno Khaldoun